Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 250 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

Askı Sistemlerindeki Minimalizm: Gripple

Gripple kendi resmi internet sitesinde kendini şu sözlerle tanıtıyor “Dünya çapındaki müşterilere zaman kazandıran, basitlik ve problem çözme inovasyonu sunan pazar lideri üretici.”
19-11-2021
Dakika
Askı Sistemlerindeki Minimalizm: Gripple
 
Kırmızı telefon kulübeleri, siyah renkli ikonik taksileri ve elbette ki meşhur futbol takımlarıyla ünlü İngiltere; Jaguar, Bentley, Burberry, Shell, BP gibi dünyaca ünlü markaların da anavatanı olmasıyla bilinir. Geleneklerine oldukça değer veren İngiltere monarşiye, özellikle Kraliçe Elizabeth’e bağlılığıyla film ve dizilere konu olmuştur. Kraliçe Elizabeth çoğu zaman bir devlet başkanı gibi temsilcik rolünü üstlense de o bir dünya lideridir. İngiltere topraklarındaki tek dünya lideri de o değildir. Üzerinde güneş batmayan bu imparatorluk, çelik halatlı askı ve çelik tel gerdirme sistemlerinin dünya lideri üreticisi Gripple’ın da kurulduğu topraklardır.
 
Gripple 1989 yılında tarımsal tel çitlerini bir araya getirmenin dahiyane bir yolunu önermesiyle kuruldu. Gripple kendi resmi internet sitesinde kendini şu sözlerle tanıtıyor "Dünya çapındaki müşterilere zaman kazandıran, basitlik ve problem çözme inovasyonu sunan pazar lideri üretici.” Gripple, bugün, inşaat ve tarım pazarlarına yenilikçi, katma değerli çözümler sunan, dünya çapında tanınan bir üreticidir. 15 küresel lokasyonda 800'den fazla kişiyi istihdam ederek, Güney Yorkshire, Sheffield'deki dört tesiste üretim yapmaktan gurur duyan Gripple, bir çalışanlarına ait bir şirket olma özelliği taşımaktadır. Gripple’ın ek satış merkezleri Chicago, Obernai, Varşova, Toronto, Yeni Delhi ve Kobe'de bulunmaktadır. Gripple iş yaklaşımından şu şekilde bahseder "%100 çalışana ait bir şirket olarak insana yatırım, yenilikçilik ve sürdürülebilir büyüme ile karakterize edilen benzersiz bir iş yaklaşımımız var.” 
 
Kim şirin bir köyde yaşamak istemez? Domatesini, biberini yemyeşil bahçesinden topladığınız küçük bir taş eviniz olduğunu hayal edin. Bir gün gelecek ve her sabah korna sesiyle değil de kuş sesiyle uyanacağınızı düşünün. Temiz hava, bol gıda ve stressiz yaşam. Özellikle şehir hayatının hengamesinden bunalan çoğu insan çalıştığı çok katlı binanın penceresinden dışarıya bakıp bu hayali düşler. "Peki insanın içini ısıtan bu hayalde Gripple nerede?” sorusunu sorduğunuzu duyar gibiyiz. Gripple domates, biber ve hatta patates ektiğiniz arka bahçenizin sınırlarını belirlemek için hemen yanı başınızda.  

İngilizce bir kelime olan gripple Türkçe’ye "kablo marangozu” olarak geçmiştir. Bir bahçeyi ya da çiftliği çepeçevre saran telleri veya tel halatları sonlandırmak ve askıya almak; aynı zamanda asma tavanları, kablo sepetlerini ve benzeri öğeleri desteklemek için kullanılan bir cihazdır. Gripple ürün yelpazesi ise oldukça geniştir. Aydınlatma, boru tesisatı, klima, asma tavanlar ve tabelalar gibi çeşitli endüstriyel uygulamaları çok çeşitli tekniklerle askıya alır. Yılbaşı süslerinin asılmasında, bir galerideki sanat eserlerinin tutturulmasında ya da yönlendirme tabelalarının askılanmasındaki görünmez kahramandır Gripple. Üstelik geleneksel askılama sistemlerine göre 6 kat daha hızlı kurulum sağlar.

Gripple'daki üretim süreçlerini otomatikleştirme ve düzene sokma zorunluluğundan doğan Sheffield merkezli kardeş şirketleri Gripple Automation, artık sadece Gripple’ın kendi işleri için değil, aynı zamanda Birleşik Krallık ve Avrupa'daki imalat şirketleri için de ısmarlama otomatik çözümler tasarlıyor ve üretiyor. Gripple en son robotik, görüntü ve otomasyon teknolojilerini kullanarak üretkenliği, kaliteyi ve güvenliği artırırken çalışanların becerilerini geliştirir. Gripple üretim sürecinde maliyetleri düşürürken mevcut manuel ve otomatik üretim süreçlerini sürekli olarak iyileştirmeye çalışır. 

Size çok çeşitli uygulamalarınız için eksiksiz çözümler sunan Gripple, aynı zamanda projenizde önemli ölçüde zaman ve maliyet tasarrufu sağlar. Gripple çatısı altında çalışan mühendis ekibi tarafından tasarlanan yenilikçi, patenli çözümler iş sahasında hayatınızı kolaylaştırır. Evladiyelik ürünleriyle Gripple ürünlerine SismikMarket.com sitemizden ulaşabilirsiniz. Gripple Express Mıknatıs, Gripple Çelik Halat, Gripple Express C-Klips, Gripple Express Kanca, Gripple Panel Kancası, Gripple Kilitli Plus Klips gibi ürünlerin ve çok daha fazlasının siparişini Sismikmarket.com sitemiz üzerinden verebilirsiniz.
 
Gripple marka ürünleri incelemek için aşağıdaki bağlantıya girebilirsiniz;

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.