Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 200 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

Lokma Takımı Bir Tatlı Türü Değildir

Çok yönlü bir kullanım alanının kapılarını aralayan lokma takımı ya da lokma seti el aletlerini bünyesinde toplar. Böylece lokma anahtar takımları sayesinde çalışma alanınızda yer açabilirsiniz.
20-02-2022
Dakika
LOKMA TAKIMI BİR TATLI TÜRÜ DEĞİLDİR
 
Ama hem lokma takımı hem de lokma tatlısı birer gelenektir. Lokma takımı ya da set lokma takımları denince aklınızda nasıl bir çağrışım alanı açılıyor?

SismikMarket.com’un bir ziyaretçisi olduğunuza göre siz bir profesyonelsiniz. Tabii ki "lokma takımı” sizin için bir el aleti. Ama çoğu insan için lokma üstüne şerbet dökülerek de yenebilen bir hamur tatlısı. Lokma Türk toplumu için tatlının çok ötesinde bir yerde kendine yer buluyor. Geleneklerimizi işaret eden lokma tatlısının kültürel anlamı çok büyük. Vefat eden sevdiklerimizin arkasından kazanlarca dökülen her bir lokma göçüp giden ruha değer; böylece ortak bilinç elde edilir. Lokma ile birlikten kuvvet doğar. Bu coğrafyada yüzlerce yıllık bir geleneğin simgesi haline gelen lokma dökme gönül alma, ağız tadı ile iş yapmanın altını çizer. Özellikle Ege Bölgesi’ne gidildikçe bu kültür sokaklara taşar. İzmir’de havayı koklayarak gezerseniz mutlaka bir sokakta lokma sırasında ellerinde kaplarla bekleyen halkı görebilirsiniz. Bir profesyonel olarak aslında "lokma takımı”nı lokmanın geleneksel özelliğine benzetebiliriz. Nasıl mı?

Sizi, küçük bir çocukken mahalle arkadaşlarınızla birlikte bisiklete bindiğiniz günlere götürmek istiyoruz. Arkanıza rüzgârı da alarak pedala bastığınız, o en özgür en mutlu olduğunuz anlardan birini yaşarken zincir hiç hesapta yokken atar ve o büyülü an yarıda kalır. Yardımınıza önce arkadaşlarınız sonra "lokma takımı” koşar. Dayanışmanın gücünü hisseder, gülümsersiniz. Lokma takımı vidaları sıkarken, tamir aletini 360 derece döndürebilir; boy boy vidaları lokma takımı ile sıkıştırırsınız En ideal lokma takımı; cırcır, mafsallı kol, mafsal, kısa ve uzun adaptör, T kol ve muhtelif lokma uçlarından oluşur. Genel anlamda lokma takımı; somun açmak ve sıkmakta kullanılan, somundan ayırmaksızın bir yönde işini halledip öbür yönde boşa dönen, böylece zahmetsizce somunla derdinizi halletmenize yarayan, kısmi olarak teknoloji yönü de olan anahtarlara denir. Biz ona "somunların lokman hekimi” diyoruz.

Çok yönlü bir kullanım alanının kapılarını aralayan lokma takımı ya da lokma seti el aletlerini bünyesinde toplar. Böylece lokma anahtar takımları sayesinde çalışma alanınızda yer açabilirsiniz. Tek bir lokma takımı ile birçok el aletinin yapabileceği işi yapabilir, seri bir şekilde çalışabilirsiniz. Günümüzde otomotiv sektöründe sıklıkla karşımıza çıkan lokma seti ya da lokma takımı çalışma alanınızda hızınıza hız katar. Cıvataları gevşetip aynı zamanda sıkıştırma yapan lokma takımı iş sahasında asla yorulmayan bir çalışma arkadaşıdır. İhtiyaçlarınız doğrultusunda seçtiğiniz lokma anahtar takımları ile 6 ya da 12 köşeli, yıldız ve kare cıvataları sıkıştırabilir ya da gevşetebilirsiniz.

Bir "lokma” deyip geçmeyin. Bu lokma, her derde deva bir lokma. Lokma takımlarına ekleyebileceğiniz uzatma kolları ile ulaşılması güç yerlerdeki somun ve cıvataları sıkıp gevşetebilirsiniz. Bu dayanışma değil de nedir? Belki yardımlaşmanın diğer adı olarak tanımlanabilir. SismikMarket.com’da aradığınız lokma anahtar setlerine ulaşacağınıza eminiz. Geniş bir yelpazede sunduğumuz İzeltaş marka Lokma Takımları sizin hayatınızı kolaylaştıracağı gibi pratik ve akılcıl çözümler sunar. Kendi özel üretim çantasında, bambaşka amaçlara hizmet eden aparatlarıyla satın alırsınız. Çantasında bulunan tornovida ve tüm uçlar birbirleriyle uyumlu haldedir. Bu uçlar özel krom alaşımdan üretilmiştir. Bu nedenle paslanmaz; uzun süre sizinle çalışır. Lokma seti içinde bulunan vidalama ucu, lokma soketi ve uzatma barı gibi yardımcı ürünler sizleri bekliyor. 
 
İhtiyacınıza göre tercih edebileceğiniz tüm Lokma Takımı ya da Vidalama ve Lokma Uçları SismikMarket.com’da sizi bekliyor.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.