Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 200 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

Asla Kalp Kırmayan El Aleti: Kırıcı Delici

Dakikadaki devir sayısı, vuruş gücü, gücü, ağırlığı gibi özellikler kırıcı delici kapasitesini ve performansını belirler. Fiyatları ürün özelliklerine göre geniş bir ürün yelpazesinde yer alıyor.
20-02-2022
Dakika
ASLA KALP KIRMAYAN EL ALETİ: KIRICI DELİCİ 

Siz ona kırıcı delici dediklerine bakmayın. Bugüne kadar karıncayı bile incitmemiş, asla kalp kırmamıştır. Sert ve köşeli yapısının ardında yalnızca işinizi kolaylaştırmak isteyen bir karakteri vardır. Kalpleri değil ama önüne çıkan beton blokları, duvarları gözünün yaşına bakmadan kırar geçer. Anton Cheov’un "Ayı” isimli komedi oyunu kocasını henüz yitirmiş Bayan Popova ile mülk sahipleri Grigory Smirnov arasında geçer. Smirnov, siyahlar içinde matem tutan Bayan Popova’dan merhum eşinin geride bıraktığı borcu ister. Ama ne istemek! Kadının kalbi o kadar kırılır ki Smirnov’u "ayı” olarak tanımlar. Oysa kırıcı delici el aletleri ihtiyaçları en hızlı ve en zahmetsiz yoldan karşılamak için çalışırlar. Kırıcı delici el aleti çalışkanlığı, iş bitiriciliği ve takım çalışmasındaki üstün performansıyla yalnızca "arı” olarak tanımlanabilir. Beton ve duvarlarda, çekiçleme, keskileme, delme, kırma ve vidalama işlemlerinizi pratik bir şekilde, çok fazla çaba harcamadan yapmayı sağlayan kırıcı delici el aletleri güçlü darbeleri sayesinde ve ergonomik yapılarıyla sıklıkla tercih edilir. Mitolojide Zeus gücü elinde tutan; göklerin, şimşek ve yıldırımların tanrısı olarak kabul edilir. Güçlüdür güçlü olmasına ama Olimpos tanrıları arasında kraliçe olarak kabul gören eşi Hera’nın kalbini defalarca kırar. Oysa Hera’nın tek bir arzusu vardır "evli, mutlu ve çocuklu olmak”. Kırıcı delici el aletleri gücünü doğru yere yönlendirir. Çalışma ortamına birbirinden farklı renkler katar. Kullanım alanı oldukça geniş olan kırıcı-delici matkaplar, kablolu ve şarjlı olmak üzere farklı özelliklerde karşınıza çıkar. Hırdavat alışverişinizde ihtiyacınıza yönelik artan ürün çeşitliliği arasında seçim yapmak sizi zorlayabilir. Sismikmarket.com olarak rafine bir seçim yapmanıza olanak sağlamak için çalışıyoruz. Siz sadece istediğiniz markayı, performans aralığı ve kullanım alanını belirleyin. Sismikmarket.com sizin için bu ürünleri sıralasın. Kırıcı delici matkap satın almadan önce ne yapmak istediğinizi ve amacınızı önceden belirlemeniz sizi en doğru seçime yönlendirir. Ayrıca bu tür matkap çeşitleri hakkında bazı temel bilgilere sahip olmak, hangi tür kırıcı delicinin hangi tür işlerde kullanabileceğini bilmek, hırdavat alışverişi sırasında size büyük kolaylık sağlar.

 
Kırıcı Delici el aletleri beton, duvar ya da sert yığınları bir çırpıda kırar ama asla pot kırmaz. Sağlam duruşlarıyla önünüze çıkan tüm engelleri sizin için aşar. Kırıcı Delici el aletleri boyutlarıyla ya da teknik özellikleriyle birbirlerinden ayrılsalar da onların ayakları yere sağlam basan tavırları ortaktır. Dakikadaki devir sayısı, vuruş gücü, kullandığı güç, ağırlığı gibi özellikler kırıcı delici el aletlerinin kapasitesini ve performansını büyük ölçüde belirler. Kırıcı delici matkap fiyatları ürün özelliklerine göre geniş bir ürün Yelpazesinde yer alıyor ve farklı kesimlere göre hitap eder. Pnömatik kırıcı-delici matkaplar ise piston ile hava sıkıştırarak daha yüksek darbeli vuruşlar yapabilir. Pnömatik matkap ile daha yüksek darbe gücü ve sert malzemede yüksek performans sağlayabilirsiniz. Uzun süreli çalışma ve yüksek performans sağlarsınız. Pnömatik kırıcı delici matkapların özelliği taş, tuğla, seramik ve betonda darbeli delme ve kırma için uygundur. Mükemmel dönme sayesinde ve darbe hızı ile yüksek verimlilik sağlar. Böylece çok daha sert zeminler, kolayca kırar. Titreşim önleme özelliğine sahip cihazlar ise uç sıkışmasında ortaya çıkabilecek yüksek torklu sekmeyi önler. Normal matkaplar sadece duvarda çivi ve vida geçebilecek kadar delik açar ama kırıcı delici matkaplar bunun ötesine geçerek kırma işleminizi de gerçekleştirir. Belli bir güç uygulayarak düzenli sıklıkta darbe vurarak fayans ve seramikleri sökmek, duvarları yıkmak veya asfalt ve betonu kırmak gibi tamirat işlerinde kullanılabilir. Kırıcı delici matkap almadan önce diğer matkaplarla karışmaması için ürünün kırıcı delici özelliğinin kesinlikle belirtilmiş olmasına lütfen dikkat edin.

Kırıcı Delici matkap modelleri arasında bulunan şarjlı kırıcı delici matkaplar bir yandan kablosuz yapılarıyla hareket serbestliği sağlarken, diğer yandan elektrik olmayan yerlerde çalışmaya olanak sağlar. Öte yandan elektrikli kırıcı delici modeller de yaygın olarak kullanılır. Kırıcı ve delici matkaplar ebatlarıyla olduğu kadar, teknik özellikleriyle de birbirlerinden ayrılır. bunun ötesine geçerek kırma işleminizi de gerçekleştirir. Belli bir güç uygulayarak düzenli sıklıkta darbe vurarak fayans ve seramikleri sökmek, duvarları yıkmak veya asfalt ve betonu kırmak gibi tamirat işlerinde kullanılabilir. Kırıcı delici matkap almadan önce diğer matkaplarla karışmaması için ürünün kırıcı delici özelliğinin kesinlikle belirtilmiş olmasına dikkat edin.

Elektrikli ve şarjlı matkaplar arasındaki kaldıysanız size tek farkı söylemek isteriz; elektrikli aletlerin elektrik bağlantısı ile kullanılması, şarjlı matkapların şarj edilerek kullanılmasıdır. Şarjlı kırıcı delici matkaplar, priz ve kablo derdi olmadan kullanılabildiği için daha çok kullanışlıdır. Şarjlı matkapların aküleri uzun süre dayanacak şekilde tasarlandığından tadilat işleriniz yarım kalmayacaktır. Şarj takibi yapmak yerine elektrik kullanımını tercih ediyorsanız elektrikli kırıcı delici matkaplar, pratik bir kulanım sağlamak istiyorsanız şarjlı kırıcı-delici matkapları tercih edebilirsiniz. Sizde hemen şimdi online alışveriş mağazamızdan elektrikli el aletleri kategorisinde bulunan kırıcı delici matkaplar hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Sitemizde ihtiyacınız olan tüm kırıcı delici matkapları bulabilir, hızlı bir şekilde hırdavat alışverişinizi tamamlayabilir, geniş çaplı tamirat ve tadilatların en önemli araçlarından olan kırıcı delici matkaplara, SismikMarket.com rehberliğiyle sahip olmak artık çok kolay.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.