Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 250 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

E-Ticarette Güven İçin 7 Neden

Evladiyelik ürün satmayı hedeflediğimiz için tüm ürünlerimiz garanti kapsamı altındadır. Hiç beklenmedik bir aksilikte SismikMarket.com ailesini yanınızda bulacaksınız.
23-11-2021
Dakika
E-Ticarette Güven İçin 7 Neden 
 
Telefon ya da bilgisayar ekranından görüp de bir ürün satın almak fikri biraz korkutucu değil mi? Üstelik bırakın bir insan yüzü görmemeyi, bir insan sesi bile duymadan, üstelik kredi kartı bilgilerinizi girip satın alma yaparken hiç tedirgin olmuyor musunuz? Oluyorsanız haklısınız.

Öte yandan e-ticaretin kolaylığı, farklı ürünlerin özelliklerini ve fiyatlarını sadece birkaç dakika içinde karşılaştırıp, size en uygun ürünü ve satıcıyı bulma imkânı sunması da çok cazip. Düşünsenize, büyük bir şehirde yaşıyorsanız onca trafiğe, park sorununa vs. katlanıp bir mağazaya gideceksiniz. Aradığınız ürünü belki de bulamayacaksınız. Bulsanız bile sadece birkaç seçenek arasından seçim yapmak zorunda kalacaksınız. Hele ki yaşadığınız şehirde büyük bir mağaza yoksa, belki de hiç seçenek bile bulamayacaksınız.

Hal böyle olunca e-ticaretten alışveriş yapmayı tercih etmek istiyorsunuz ama endişelerinizden de kurtulamıyorsunuz. Ya satın aldığınız ürün yanlış gelirse? Ya çok gecikirse? Hatta ya hiç gelmezse? Gelse bile ürün orijinal olacak mı? Gerektiğinde faturanızla birlikte bir yetkili servise gittiğinizde hizmet alabilecek misiniz? Tüm bu korkutucu sorular aklınızda dönüp duruyor. O halde yapmanız gereken şey, size bu korkuları yaşatmayacak bir satıcı seçmek. İşte biz SismikMarket.com olarak bunun için buradayız.

"Güvensizlik başlayınca dostluk kaybolur” derler. SismikMarket.com olarak kullanıcı dostu ürünleri sizinle buluşturmak için çalışıyoruz. Dostane bir şekilde çalışma alanınızdaki konforu artırmanın yollarını arıyoruz. Takım arkadaşı olmanın sınırlarını genişletmek için düşünüyoruz. Zamanla zedelenen ve yıpranan bir bağ kurmak yerine, sitemizde yer alan ürünler gibi uzun ömürlü bir dostluk kurmayı arzuluyoruz. Bu arzu ve isteğimizin güçlü yapı taşları üstüne inşa edileceğinin farkındayız.

"Güven duygusu sırçadandır”. Bir kere yere düşerse bir daha asla eskisi gibi bir araya gelemez. İlişkileri depreme dayanıklı inşa edilen çok katlı binalara benzetirsek, güven duygusu da uzun ömürlü ve akılcıl ilişkilerin taşıyıcı kolonlarıdır. Bu güçlü kolonların yıkıldığı zaman bir daha asla bir binayı taşıyamayacağını biliyoruz. Bu nedenle SismikMarket.com olarak 2015 yılında Ulus Yapı A.Ş. çatısı altında çalışmalarımıza başladığımız günden bu yana bir e-ticaret sitesinin ziyaretçilerinin güvenini nasıl kazanacağının arayışı içindeyiz.

Ulus Yapı’nın çeyrek asırlık mühendislik serüvenini de arkamıza alarak, dijital dünyada diğer e-ticaret sitelerinden nasıl ayrışacağımız üzerine her gün düşünüyoruz. Çünkü her gün yeniliklere ve gelişmelere gebe. Biz de dijital dünyanın hızlı değişen koşullarına ayak uyduruyoruz. Mühendis olma kimliğinin bize en önemli katkısı belki de sorunları saptama ve çözme yetisidir. Önümüze çıkacak bir engeli çok önceden saptayıp engel olabiliyoruz.

Bu, yılların tecrübesi. Altıncı hissimizin kuvvetli olması ya da öngörülü olmamızın çok ötesinde bir çalışma disiplini. Bu çalışma disiplini sayesinde yol haritamızı çok katmanlı bir biçimde çizebiliyor, müşterimizle aramızda kopmaz bir bağ kurmak için ince eleyip sık dokuyoruz. "Müşteri memnuniyeti” kavramını yapımızın çatısına yerleştiriyor, tüm katları güven kavramı üzerine inşa ediyoruz. Bu katların her birine bambaşka isimler verdik.

Yalnızca SismikMarket.com’a duyulan güvenin bize yetmeyeceğini biliyorduk. Biz de kendimize olan güvenimizi perçinlemek istedik. Çünkü meşhur bir filozofun dediği gibi "Kendine güven, büyük işlere girişmenin ilk şartıdır”. Müşterilerimizin SismikMarket.com’dan memnun ayrılmaları ve sonrasında satın aldıkları ürünle ilgili olumlu geri dönüşlerde bulunmaları bizim için en büyük başarı. İşte bu nedenle önce kendimize güveniyoruz, sonra bu güven duygusunu işimizdeki her alana yansıtıyoruz.

SismikMarket.com’dan satın aldığınız ürünlerin kalitesi, geçmişi ve vizyonu siteye eklenmeden önce kalite kontrolden geçer. Evladiyelik ürün satmayı hedeflediğimiz için tüm ürünlerimiz garanti kapsamı altındadır. Hiç beklenmedik bir aksilikte SismikMarket.com ailesini yanınızda bulacaksınız. Bunun teminatı firmamızın çizdiği çeyrek asırlık çizgide saklı.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.