Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 200 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

İş Modelimiz: Esnaf Kafası

Sokağınızdaki bir esnaf kadar ulaşılabilir olmak için çalışıyoruz. Bizi her an arayabilirsiniz.
20-02-2022
Dakika
İş Modelimiz: Esnaf Kafası

İnsan kelimesinin sözlük anlamı en basit haliyle şöyle: Toplum halinde bir kültür çevresinde yaşayan, düşünme ve konuşma yeteneği olan, evreni bütün olarak kavrayabilen, bulguları sonucunda değiştirebilen ve biçimlendirebilen canlı. Biz, çağlar boyunca kolektif bir bilinçle hareket etmiş, beraber mücadele etmiş bir canlı türüyüz. Bu nedenle "birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için”, "birlikten kuvvet doğa”, "bir elin nesi var, iki elin sesi var” gibi deyimler ve atasözleri dilimize pelesenk olmuş durumda. Atalarımız önce birbirleriyle mağara resimleriyle, şaman törenlerinde söyledikleri ritüel şarkılarla iletişim kurdular. Babil’in Asma Bahçeleri'nde, çok çeşitli coğrafyalarda bambaşka diller, bambaşka alfabeler, tabletler, yazıtlar peşi sıra geldi. Bazen dumanla, bazen bir güvercinin gerdanına takılan pusulayla, mors alfabesiyle, işaret diliyle, kabartmalarla anlaşmaya, her ne olursa iletişim kurmaya devam ettiler. Susmadılar, kaçmadılar, köşelerine çekilmediler. Anlamak, anlamak ve gelecek kuşaklara aktarmak için iletişim halinde olmaya devam ettiler. Ve bugün iletişim ağı hiçbir yüzyılda olmadığı kadar gelişmiş durumda. Dünyanın bir ucuyla anında konuşabiliyor, sürekli 7/24 haber akışı sağlanabiliyorken bizim de SismikMarket.com olarak çağı yakalamamız kaçınılmazdı.

SismikMarket.com olarak size sunduğumuz ürünlerin gücü kadar bizim için iletişimin gücü de önemli. Sokağınızda her sabah "vira bismillah” deyip kepengini açan, alın teriyle ekmeğini taştan çıkartan, dükkanının önünden geçtiğinizde hep hal hatır sorduğunuz bir esnaf kadar size yakın olmayı arzuluyoruz. İşte bu nedenle gönül rahatlığıyla şunu söyleyebiliyoruz: "Bizde öyle sadece soğuk ekran yok. İletişim var, insan var.”
 
Bir esnaf dükkanında, sokağında, mahallesinde kalıcı olmak için çalışır. Gelip geçici değildir. Hatta öyle ki bir sokağa ismini verecek kadar uzun yıllar boyunca orada kalmıştır. O kök salmış esnafa yol da sorulur, taşınma sırasında boş kolisi olup olmadığı da. Yeri geldiğinde ondan satın alınan ürünün nasıl kullanıldığını sorarlar, yeri geldiğinde ürün olur ya hatalı çıktıysa hemen ona danışırlar, el sıkışarak, kalp kırmadan, incitmeden hallederler. Çünkü esnaflık bunu gerektirir. Bizim SismikMarket.com’da müşterilerimizle yani sizlerle yakalamak istediğimiz ahenk de işte tam olarak bu; sizinle yakın bir iletişim kurmak.
 
Sokağınızdaki bir esnaf kadar ulaşılabilir olmak için çalışıyoruz ve sizi bekliyoruz. Sizin çözüm ortağınız olmak için sitemizdeki ürünleri inceliyor, araştırıyor, dersimize çalışıyoruz. Bize yönelttiğiniz sorulara ayrıntılı cevaplar vermek için de kendimizi geliştiriyoruz.
 
Pazaryerlerinden profesyonel bir ürün mü almak istediniz? Allah yardımcınız olsun. Pahalı bir profesyonel ürün alacaksınız ama sormak istedikleriniz var. Tek şansınız, yarım yamalak çalışan bir chatbot’tan medet ummak. Gerçek bir insana ulaşmanız neredeyse imkânsız. Ulaşabilseniz bile alacağınız ürüne dair hiçbir bilgisi olmayan bir çağrı merkezi görevlisiyle yetinmek zorundasınız. Bizde ise öyle sadece soğuk ekran yok. Bizde insan var, iletişim var. Çünkü bizde esnaf kafası var. Arayın sorun. İsteklerinizi doğrudan iletin. Müşteri İlişkileri uzmanlarımız sizin için hep burada.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.