Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 200 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

Rothenberger: İnsanı su ve enerji ile buluşturan bir marka

Bir Alman markası olan Rothenberger insanları “su ve enerji” ile buluşmasını sağlıyor. Bunu en güvenli ve sürdürülebilir yöntemlerle yapmak için kuruluşundan bugüne araştırıyor.
11-02-2022
Dakika

Rothenberger: İnsanı su ve enerji ile buluşturan bir marka 


Bir Alman markası olan Rothenberger insanları "su ve enerji” ile buluşmasını sağlıyor. Bunu en güvenli ve sürdürülebilir yöntemlerle yapmak için kuruluşundan bugüne araştırıyor. Bir pazar sabahı yatağınızda uyandığınızı hayal edin. Dışarıdaki ağaçların dallarında şarkılar tutturmuş kuşlar, az sonra şöyle güzel bir omlet yapacaksınız, duşunuzu alıp kendinizi sokağa atacaksınız, belki eve geldiğinizde bir pazar temizliği yapar, çamaşır bile yıkarsınız. Aklınızda kurduğunuz planlar banyoya gitmenizle yerle bir olacak, haberiniz bile yok. Musluğu açıyorsunuz, borulardan gelen o kakofoni dışında bir su sesinin emaresi bile okunmuyor. Yöneticiyi arıyorsunuz, su borularındaki bir hasar yüzünden tüm gün boyunca kesinti olacağını öğreniyorsunuz. Hayalleriniz birden SUYA düşüyor. Ama bu evinizdeki borulardan şarıl şarıl akan su değil! 70 yıla aşkın bir süredir sıhhi tesisat, sıhhi tesisatın yanında ısıtma, klima, soğutma, gaz ve çevre teknolojisi alanında üstün tekniğini son derece gösterdiği boru aletleri ve makineleri üreten Rothenberger sizin binanızda kullanılmamış olsa gerek. 

Rothenberger hayatın her alanına dokunan el aletleri, tesisat, ölçüm ve test cihazları ile artık SismikMarket.com’da! Rothenberger Roscan 2000 Termal Kamera, Rothenberger RP PRO III Elektrikli Test Pompası, Rothenberger Rocut TC 42 Plastik Boru Kesme Makası, Rothenberger Rocut TC 50 Plastik Boru Kesme Makası, Rothenberger Rocut TC 63 Plastik Boru Kesme Makası, Rothenberger Roweld P75 ECO 20-40mm Plastik Boru Kaynak Makinesi, Rothenberger Roweld P75 ECO 20-75mm Plastik Boru Kaynak Makinesi, Rothenberger Supertronic 2000 Set Pafta Makinesi, Rothenberger Supertronic 1250 Set Pafta Makinesi’ne bir tıkla ulaşabilirsiniz. 

Rothenberger Roscan 2000 Termal Kamera yeni nesil kameralar arasındaki yerini hızı, çözünürlüğü ve akü kapasitesi gözetildiğinde hemen alıyor. Öncelikle güvenlik amaçlı kullanılan termal kameralar IR, yani ısı enerjisini gözle görülür kılar. Rothenberger Roscan 2000 Termal Kamera yeni 10.800 Piksel sıcaklığını yalnızca 1 saniyede tespit ederek, hızı arşa ulaştırır. Kamera çözünürlüğü 320 X 240 piksel olan Rothenberger Roscan 2000 Termal Kamera su kaçak, tesisat, iklimlendirme, havalandırma analiz için biçilmiş kaftandır. 

Plastik boru kesme makinesi özellikle bir tesisatçının vazgeçilmez dostudur. Hem lafı kısa keser hem de boruları dilediğiniz gibi kesmeye yardımcı olur. SismikMarket.com bünyesinde bulunan, Rothenberger Rocut TC 63 Plastik Boru Kesme Makası tam da aradığınız boru kesme makası olabilir! Rothenberger Rocut TC 63 Plastik Boru Kesme Makası PVC, PE, PP, PB ve MLP tipi plastik borular için makastır. V şekilli paslanmaz çelik bıçak ile dik açılarda hassas kesimler yapar. 

Rothenberger Roweld P75 ECO 20-75mm Plastik Boru Kaynak Makinesi ise boruların ve bağlantı parçalarının kaynağı için eş zamanlı kullanılabilen üçlü kaynak kombinasyonu sağlar. Boruların birleştirilmesi için pratik çözümler sağlayan kaynak makineleri Pazar günleri bir apartmanın suyunun kesilmesini önleyeceği gibi tüm bağlantısı kopmuş boruları birbirine bağlayarak insan hayatına dokunur. 

Rothenberger SismikMarket.com güvencesiyle şimdi bir tık uzağınızda. İncelemek ve satın almak için lütfen ziyaret edin.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.