Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 200 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

Duvarların Ardındaki Gizemli Dünya: Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır

Su kaçağı tespit çalışması yaparken size zaman, para ve vereceğiniz emek karşısında tasarruf sağlayacak olan bu cihazlar SismikMarket.com güvencesiyle bir tık uzağınızda.
11-03-2022
Dakika



Duvarların Ardındaki Gizemli Dünya:
Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır


Tüm felaketler en beklenmedik zamanda başımıza gelir. Tatilden eve ayak bastığımız ilk gün ısıtma sisteminin bozulduğu gerçeğiyle karşılaşırız, doğum günümüzde sokaktaki trafo patlar ve devreye girecek bir jeneratörümüz yoktur ya da uykumuzun en derin yerinde, gecenin sessizliğini ve ahengini bozan o sesi duyarız; şıp, şıp, şıp…Bu ses bir su kaçağı olduğunu işaret eder! Su kaçağı tespiti yapmaktan başka elimizden bir şey gelmez. Duvarların gerisinden boruların çıkarttığı sesler kulağımızda kakafoni, kaos ve bilinmezliklerle dolu bir tını bırakır. İşin en ilginç tarafı, ne olduğunu asla bilemeyecek olmamızdır. Sesin geldiği yeri bulmak için adeta saklambaç oynarız. Sesin geldiği yeri tam bulduk derken, yeniden kaybederiz. Duvarlara bardak dayarız, ses banyodan geliyordur diye koşarız. Hemen ardından sesi bu defa mutfaktan duyarız. Su kaçağı tespit çalışması için bir tesisat ustasından yardım almakta yarar var diye düşünürüz. Öyle de olur. Usta evimize adeta bir doktor edasıyla gelir. Siz alet çantasından kerpeten, çekiç, vana çıkartacağını düşünürken o bir steteskop çıkartır. Bir bakıma haklıdır da. Evin tüm iskeleti duvarların ardındandır. Ustamız su kaçağı tespiti yapmak için elinden geleni yapacaktır. Bir doktor ciddiyetiyle kaşlarını çatar, bizden çıt çıkartmamamızı ister. Başlar duvarların ardındaki gizemli dünyanın sesini dinlemeye. Bizimse derdimiz başkadır. Gözümüzün önünden kalebodur, fayans, parke görüntüleri bir film şeridi gibi geçer. Oturduğumuz ev yeni bir binada değildir ve su tesisatı için bir "şaft” yani boşluk bırakılmamıştır. Yani eğer bu su kaçağı için doğru saptama yapılamazsa bu ev bir inşaat alanına, şantiyeye dönecek ve tüm huzurumuz kaçacaktır. "Kırmadan, dökmeden su kaçağı tespiti yapmak mümkün mü?” sorusu aklımızda dönüp durmaya başlar. Usta "Su kaçağını tespit ettim, burası olabilir, hem bakın duvar da şişmiş, bir kırıp bakmakta fayda var” der. Bu muğlak ifade ile önümüzü göremeyiz. Zaman, para ve enerji kaybından başka bir şey olmayacağını düşünüp su kaçağı tespiti için başka bir yol ararız.

SismikMarket.com’da çözüm yolları tükenmez. Bu durum su kaçağı tespit çalışması için de geçerlidir. SismikMarket.com çıkmaz sokaklara girmek yerine; sizin için ferah ve düzenli meydanlara açılan yollar oluşturur. Apartmanımızda, evimizde, iş yerimizde gerçekleşen su kaçağının da birlikte üstesinden geleceğiz. Şimdi arkanıza yaslanın ve bize kulak verin. Öncelikle ulaşılması güç alanlarda tam görünürlük için bir denetim kamerası işinizi kolaylaştıracaktır. Bu denetim kamerası ile borulardaki tıkanıklıkları kontrol edebilir, araç hortumlarında oluşan tahribatı tespit edebilir ve boşlukları inceleyebilirsiniz. Su kaçağı tespit çalışmasının en sağlıklı yapılması teknolojik yöntemleri kullanmaktan geçer. SismikMarket.com’da bulunan; Bosch Universal Inspect Denetim Kamerası, Ridgid Kanal Görüntüleme Sistemi, Ridgid Kablosuz Gözlem Kamerası, Rothenberger Roscan 2000 Termal Kamera, Bosch GTC 400 C Termal Kamera, Testo Termal Kamera ve Rothenberger Roleak cihazları su kaçağı tespit çalışmalarının parlayan yıldızlarıdır!

Su kaçağı tespit çalışması yaparken size zaman, para ve vereceğiniz emek karşısında tasarruf sağlayacak olan bu cihazlar SismikMarket.com güvencesiyle bir tık uzağınızda. Unutmayın ki su kaçağı tespit çalışması deneye yanıla üstesinden gelebileceğiniz bir iş değildir. Duvarlarından ardını görmek için mutlaka kırıp dökmenize ihtiyacınız yok. Her gün gelişen teknolojiyi usta ellerle buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. SismikMarket.com her anınızda hep yanınızda!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.