Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 250 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

Dünyayı Yeniden İnşaa Edin: Ridgid

Ridgid denince akla gelen ilk ürün boru anahtarıdır. Ayrıca diş açma makinesi, gaz kaçak detektörü, kanal görüntüleme, hat tespit detektörü, kızılötesi lazer, kanal açma makinesi...
17-09-2021
Dakika
Dünyayı Yeniden İnşaa Edin: Ridgid

Apple, Microsoft, Intel, Dell, IBM gibi markaların ana vatanı Amerika el aleti sektörünün nabzını tutan Ridgid’in de doğduğu topraklar! Ridgid resmî sitesinde şu sözlere yer veriyor "Ridgid’in gururlu tarihi, esnafın güvenine dayalıdır”. Bu cümledeki sihirli kelime "esnaf”. Gelin bu esnaf olma kavramını, bu kültürü birlikte yakından inceleyelim. Esnaf sözlük anlamıyla "Küçük çapta ticaretle ya da el zanaatlarından biriyle uğraşan kimselere verilen ortak addır”. Peşin satan, veresiye satan esnaf tabelası ikonik bir görseldir. Mahallemizin esnaf abileri dükkanlarının kepenklerini sabahın ilk ışıklarında açar. Tüm gün koşturmaca, arada atılan tavla ve sayısız çay bardağı ile geçer gider. Amerika’da bizdeki gibi güçlü bir esnaf kültürü var mıdır bilinmez ama dünya genelinde tesisat ve inşaat sektöründe çalışan her kimse dayanıklı, uzun ömürlü ve ergonomik el aletleri kullanmak ister. Bu esnaf olma özelliğinin en belirgin özelliğidir. Bir usta kendisini tam da çalışmanın ortasında yarı yolda bırakan bir el aleti istemez. Avcunun içine oturan, tutuşu sağlam, çekişi kuvvetli, materyali dayanıklı bir el aleti tercih eder. Bahsettiğimiz el aleti modeli adeta Ridgid’i işaret ediyor. 

 
Kendi sınırlarını bilen ve o sınırları aşmak isteyen uzman ellerin tercihi Ridgid modern boru anahtarının mucididir desek yerinde olur. 150 ülkede fabrika bacası tüten; aynı zamanda satış yapan Ridgid’in temelleri 1890 yılında atılır.  Yani 100 yıla aşkın bir süredir Ridgid kendini geliştiriyor ve yeniliyor. Aşırı sıcak ve soğukta işlevselliğini sürdüren, kire ve çamura dayanan, zorlu koşullarda ayakta -ve hayatta- kalan bu ürünler güvenilir bir şekilde çalışır. Ridgid el aletleri, tüm dünya çapında profesyonellerin işlerini daha hızlı ve güvenilir şekilde yapmalarını sağlar. Ridgid denince akla gelen ilk ürün boru anahtarıdır. Boru anahtarının yanı sıra Ridgid markasının ekol haline dönmüş el aletleri bulunmaktadır; diş açma makinesi, üç ayak zincirli tezgâh, gaz kaçak detektörü, kanal görüntüleme sistemi, manuel test pompası, hat tespit detektörü, kızılötesi lazer, kanal açma makinesi bunlara en güzel örneklerdir. Ridgid markasının geniş bir seçkisine SismikMarket.com sitemizden ulaşabilirsiniz. 

Babadan oğula geçen Ridgid el aletleri köklü bir tarihin izlerini taşır. Dünyanın çeşitli coğrafyalarında yaşayan profesyonellerin neden Ridgid’i seçtiğini merak ediyor musunuz? Cevabı çok basit: Güven! Her gün, sayısız Ridgid el aleti bambaşka fabrikalarda, şantiyelerde ve sayısız diğer zorlu ortamda mesaiye başlar. Dökme demirden bir boru anahtarı ya da tam kayar dövme kanca çeneli bir boru anahtarı saatlerce, günlerce, haftalarca "bana mısın?" demeden çalışır. Ridgid satışını tamamladığı ürünleri takip eder. Ürünlerinden maksimum verim ve hizmet ömrü elde etmenize yardımcı olur. Bunun için dünyanın çeşitli yerlerinde eğitim merkezleri bulunmaktadır. Ürünleri geliştiren Ar-Ge departmanının benimsediği kavramlar şunlardır; kalite, yenilik, destek ve birliktelik.

Montaj veya demontaj işine girişeceksiniz ve doğru boru anahtarını halen bulamadıysanız size Ridgid 31030 Sondaj Boru Anahtarını incelemenizi öneririz. 

 
Bu ürün dışında sitemizde bütün Ridgid ürünlerini incelemek isterseniz, aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz;
 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.