Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 250 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

Her şeyi görür, sizin için düşünür: Testo

Testo ancak bilimkurgu filmlerinde görebileceğimiz ölçüm ve kontrol aletlerini gerçeğe dönüştürüyor. Akıllı Ölçüm. Hızlı Analiz. Kolay Dokümantasyon.
17-09-2021
Dakika
Her şeyi görür, sizin için düşünür: TESTO 

Biz Türkler misafirperverliğimizle biliniriz. Kapımıza gelen daha önce hiç görmediğimiz bir yabancıya bile kucak açar "Tanrı Misafiri” der soframıza oturturuz. Geleneklerimize göre her misafirin kendi nasibi ve kısmetiyle geleceğine; evimize bereket ve hayır getireceğine inanırız. İhtiyacı olanın yardımına koşarız. İmece usulüyle bir olur el birliğiyle yardıma ihtiyacı olanı sarıp sarmalarız. Yolda kalmış bir arabayı hiç düşünmeden iter, komşumuz aç yatarsa uyuyamaz; ona da bir tabak ayırırız. Yurt dışına yabancı dil öğrenmeye gitsek bile yine birbirimizi bulur bir kelime öğrenemez ama çok sıkı dostluklar kurarak geri döneriz.

 
Biz ne kadar sıcak kanlı bir toplumsak İngilizler soğuk şakalarıyla, mesafeli duruşlarıyla bilinir. 21. yüzyılda kraliyet kültürünü hala yaşatırlar, kraliçeye saygıyla yaklaşırlar. İtalyanlar dışa dönük insanlardır, yemeyi, içmeyi, dans etmeyi severler. Bir İtalyan şık ve renkli kıyafetleriyle hemen dikkatleri üstüne çeker. Bir Alman ise dünyaya "disiplin” kelimesinin tam anlamıyla ne olduğunu hayattaki duruşuyla anlatır. Saat gibi dakiktir, öngörülüdür. "Siz arkanıza yaslanın teknik konuları Almanlara bırakın” sözü çok yerindedir. Özverili ve ince işçilikli çalışmaları dünyaca ünlü markaları çıkartmalarını sağlar. Uzun ömürlü ve dayanıklı üretim için ekip çalışmasını sistemli bir şekilde yürütürler. SAP, T-Mobile, BMW, Mercedes-Benz, DHL, Opel, Volkswagen, Siemens, Lufthansa, Adidas gibi dünyaca ünlü markaların yıllara meydan okur nitelikteki sürekli kendine geliştiren üretimleri bu nedenle bir tesadüf değildir!

Bizim el aleti ve hırdavat sektörümüze gelindiğinde ölçüm teknolojisinde bir dünya lideri olan Testo ile karşılaşıyoruz. Neredeyse 60 yıllık bir mazisi olan Alman şirket Testo’nun geçmişi başarı öyküleriyle dolu! Testo ancak bilimkurgu filmlerinde görebileceğimiz ölçüm ve kontrol aletlerini gerçeğe dönüştürüyor. Testo’nun çalışma yöntemlerindeki fantastik üçlüsü ise; Akıllı Ölçüm. Hızlı Analiz. Kolay Dokümantasyon. Termal kamera, elektriksel ölçüm cihazları, kablosuz veri kayıt sistemleri, sıcaklık dataloggerları, hava nemi ölçüm cihazları, akım ölçüm cihazları Testo’nun fantastik ürünlerinden yalnızca birkaçı.

Testo, yeni favori aracı termal kamerayı huzurlarınıza sunar! Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan Testo ölçüm cihazı size sınıfının en esnek kullanım olanağını sağlar. Sizin için ısıyı görselleştirirken iş hayatınızı kolaylaştırır. Testo termal kamera; bina termografisi, ısıtma mühendisliği ve bakım gibi uygulamalarda hep bir adım önde olmanızı sağlar. Testo termal kamera, soğuk köprüleri ve bina kusurlarını tespit etmenize yardımcı olur. Yine Testo termal kamera, termografi sayesinde yerden ısıtıma sisteminin doğru çalışıp çalışmadığını kontrol eder ve sızıntıları tespit eder. Testo termal kamera sistem bozulmadan çok önce aşınma olup olmadığını gösterir.

Testo sıcaklık dataloggerları, size ısıyı yani sıcaklığı ve nemi izlemede önemli bir alan açar. Testo’nun diğer tüm ürünleri gibi çok iyi bir yazılımla donatılmıştır. Ayrıca yüksek doğruluk seviyesi ve şarj edilebilir uzun ömürlü pilleri yüzleri gülümsetir. 
Dünya sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji hakkında konuşurken Testo CO2 ölçüm cihazıyla sizi güvenli tarafa davet ediyor. Testo CO2 ölçüm cihazı, hava kalitesini ölçmeye yardımcı olur. Testo CO2 Ölçüm Cihazı rakipsiz fiyat performans oranına sahiptir.

Baca gazı analiz cihazından ölçüm cihazlarına, termal kameradan gaz kaçağı dedektörüne bir çok ürün geliştiren Testo SimikMarket.com güvencesiyle sizinle!

Testo’nun star ürünlerinden Testo 622 Nem Sıcaklık Basınç Ölçüm Cihazı’nı yakından incelemek ve satın almak için lütfen ziyaret edin.

 
Testo 622 Nem Sıcaklık Basınç Ölçüm Cihazı ve diğer sitemizde bulunan Testo marka ürünleri aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilir, sepetinize ekleyip, satın almaya dair alımı takip ederek, kolayca ürünü satın alabilirsiniz.
 
 




IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.