Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 250 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

İzeltaş Takım Dolapları İle Organize Olun

Hayatı ve çevrenizi basit ve düzenli yapmanız sizin çalışma performansınızı artıracaktır. Çalışanların da kullandığı aletlerini dolaplarında saklamak istemesinin altında bu neden yatabilir.
21-12-2021
Dakika
İzeltaş Takım Dolapları İle Organize Olun

Hayatımızı çekmecelere ayırırız. Çekmecelerin içini anılarla, fotoğraf kareleriyle, çakıl taşları ve mektuplarla, günlüklerle, gazoz kapakları ve gazete kupürleri ile doldururuz. Her bir çekmecenin kendine özgü kokusu, sesi ve rengi vardır. Kiminde düğün şarkısı, kiminde bir ağıt, kiminde bir türkü çalar. Çekmeceleri açtığımızda hepsi birden dışarı çıkıverir.  Her bir çekmecenin hafızamızda kapladığı yer arttıkça diğer anılara sirayet eder. Her gün yeniden dolan çekmeceler tıklım tıklım halde kapanmaz hale gelir. İş insanı, evlat, anne ya da baba, arkadaş, dost, sırdaş, kardeş kimliklerimiz o çekmecelerin içindedir. Hayatımızın çekmecelerine iyi davranmaları, bahar temizliği yapmalı, bazı anıları ve hatta anları silip süpürmeliyiz. Çekmecelerimizi derleyip toplamak daha düzenli bir hayatı da beraberinde getirir. Tıpkı odamızın baş köşesinde duran içi rengarenk türlü giysiyle duran gardırobumuz gibi. Yenilere yer açmak için mutlaka eskileri gözden geçirmeli, artık hayatımızda işlevsel bir yeri kalmadığına inandığımız giysileri paylaşmalıyız. Kendimize sağlayacağımız boş alan bize hareket imkanı da sağlar. Gitgide büyüyen bir çığ gibi üstümüze yıkılan onca giysinin altında ezilmek ister misiniz? Verdiğiniz "hayır” cevabını duyar gibiyiz. Az ve öz yaşamın sırrı düzenden, düzen ise günlük rutinlerimizden geçer. Elimizin altında olan eşyalar daha sık kullanılır ve yaşantımızın içine dahil olur. Hayatımızı ne kadar sadeleştirirsek kendimizi bir o kadar hafiflemiş hissederiz. Karmaşanın ortasında düşünmek, üretmek, çalışmak oldukça zordur. "Sade yaşamak” düzenin bir parçasıdır. Önce iç dünyamızı ardından en çok zaman geçirdiğimiz mekanı kendi görüşümüzle düzenleyebiliriz. Bu düzen beraberinde zamanı yönetmenimizi de sağlayacaktır.
 
Bir atölyenin ya da bir şantiyenin de çalışma disiplini hayatın akışına benzer. Bir atölyenin de bambaşka iç dinamikleri ve dış dinamikleri vardır. Her meslek çalışanı için olduğu gibi bir usta için de "vakit nakittir. Emeğini, alın terini, gücünü ortaya koyarak elindeki işi sonlandırmak için canla başla çalışır. Çalışmasının ulaştığı sonuç kadar, sonuca giden yol da bir o kadar önem taşımaktadır. Planlanan süreyi aşmadan, yaralanmadan, çetrefilli yollara sapmadan işi noktalayabilmek de bir ustalık meselesidir. İşte bu nedenle nasıl terzi tüm aletlerini dikiş kutusuna koyuyor, toplu iğnelerini, yaka iğnelerini, ipliklerini ayırıyorsa; bir yazar kalemlerini, ataçlarını, defterlerini yazı masasına yerleştiriyor, bir bankacı dokümanlarını klasörlüyorsa, bir usta da tüm el aletlerinin düzenli olmasını arzular. İşte bunu bilen ve düzenli olunursa işlerin tıkır tıkır ilerleyeceğinin farkında olan İzeltaş takım dolaplarını üretti. İzeltaş küçük ölçekli el aletlerini depolamak için ustaların ihtiyaçlarına yönelik takım dolapları ile SismikMarket.com’da!

SismikMarket.com’da takım dolapları boş ve dolu olarak satılmaktadır. İzeltaş 8243 Eko Takım Dolabı 7 çekmecesi 93 parça el aletiyle dolu bir şekilde huzurlarınızda! İki Ağız Anahtar, Kombine Anahtar, Yıldız Anahtar, Lokma Takımları, Kol Adaptörler, Altı Köşe Lokma Takımı, Allen Anahtar Takımı, Lokma Uçlu Tornavidalar, Opak Yıldız Uçlu Tornavida, Yan Keski Opak, Kombine Pense Opak, Düz Keski Krom, Tesviyeci Çekici, Spesiyal Ayarlı Pense, Üniversal Fort Pense PVV el aletleri ile donatılmış olan İzeltaş Takım Dolabının kırmızı, mavi ve gri renk seçenekleri mevcuttur. Dolu bir takım dolabı çalışma alanınızı rahatlatırken size zaman da kazandıracaktır. SismikMarket.com’da çok çeşitli İzeltaş takım dolaplarına bir tıkla ulaşabilirsiniz. İzeltaş Trend 93 Parça 5 Çekmece Takım Dolabı, İzeltaş Partner 118 Parça 5 Çekmece Takım Dolabı, İzeltaş 242 Parça 7 Çekmece Premium Takım Dolabı, İzeltaş 93 Parça 5 Çekmece Takım Dolabı gibi takım dolapları sizleri bekliyor.
 
Çalışma alanınızı bugün düzenlemek, atölyenizde yer açmak takım dolaplarıyla mümkün! İhtiyacınızı karşılayacak İzeltaş Takım Dolapları SismikMarket.com’da sizi bekliyor! Keşfetmek için lütfen tıklayın.

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.