Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 250 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

Ridgid Kanal Temizleme Makineleri

Su, doğalgaz ve ısıtma sistemi bir binanın olmazsa olmaz bölümleridir. Bu boruların geçebileceği yollara kanal açmalı ve tıkanmamaları sağlanmalıdır. Kahramanlar ise kanal açma makineleridir.
18-11-2021
Dakika
RİDGİD KANAL TEMİZLEME MAKİNELERİ

Bir sabah uyandığınızda hiçbir şeyi duyamadığınızı hayal edin. Bahar dallarında şarkı söyler gibi cıvıldaşan kuşları, yeni yeni konuşmaya başlayan bebeğinizin sesini, en sevdiğiniz melodiyi ya da hiç hesapta yokken bir Pazar sabahı üst komşunuzun çalıştırdığı matkap sesini. Tamamen sessiz bir dünyaya uyandığınızı düşünün. Tıpkı İngiliz yazar Louis de Bernieres’in "Yüzbaşı Corelli’nin Mandolini” adlı romanın başlangıcına geri döndüğünüzü düşünün. Bir doktorla karşılıklı oturuyorsunuz. Doktor eğiliyor, kulağınızın içine doğru bakıyor. Kulağınız tamamen tıkanmış. Hem de büyük bir bezelye tanesiyle! Duyamamanızın sebebi romandaki gibi çocukluğunuzda kulağınıza kaçan bir bezelye tanesi ya da bir yaz boyunca kulağınızı dolduran deniz suyu olabilir. Ama ana konumuz şu "kanalların tamamen kapanması”. Doktor geliyor, kulağınızdaki tüm kiri temizliyor ve tüm sesler geri geliyor. Rahat bir nefes alıp gökyüzünde dolaşan tüm sesleri dinliyorsunuz. Orhan Veli Kanık’ın şu dizeleri aklınızdan geçiyor "(…) Sucuların hiç durmayan çıngırakları, kuşlar geçiyor, yükseklerden sürü sürü, çığlık çığlık, İstanbul’u dinliyorum gözlerim kapalı”. Vücudumuzda tıkanan sadece kulaklarımız da olmayabilir. Kalp ve damar sistemimizde, üst solunum yollarımızda hatta sindirim sistemimizde de tıkanıklar olabilir. Erken tanı ve teşhisle üstesinden hemen gelebiliriz!

 
İnşaat ve yapı sektörü de vücudumuz gibi işler. Vücudumuz nasıl yalnızca bizi çepeçevre saran cildimizden oluşmuyorsa bir bina da yalnızca tuğla ve betondan oluşmaz. Su, doğalgaz ve ısıtma sistemi boruları bir binanın olmazsa olmaz ve görünmeyen bölümleridir. Bu boruların geçebileceği yollara kanal açmalı ve tıkanmamaları sağlanmalıdır. Bunu sağlayan kahramanlar ise kanal açma makineleridir. İnşaat sektöründe karşımıza çıkan kanal açma makineleri birbirinden apayrı çeşitlerdedir. Kanal açma makinelerindeki söz konusu bu çeşitlilik inşaat sektörü çalışanlarını memnun eder bir nitelik taşır. Çünkü böylece kullanım amacı yelpazesini genişletir ve çok yönlü bir işlevsellik sunar. Kanal Açma Makinesi tuğla ve beton delme işlemlerini daha hızlı ve doğru bir uygulama ile yapılmasına olanak sağlayarak doğalgaz ve su döşemesini kolaylaştırır. Kanal açma makineleri paletle kanal açma makineleri, liba kanal açma makineleri gibi türlerde üretilmiştir. SismikMarket.com internet sitemizde Ridgid marka kanal açma makinelerine tek tıkla ulaşabilirsiniz. Ridgid Portatif Kanal Açma Makinesi, Ridgid Tamburlu Kanal Açma Makinesi, Ridgid Tambursuz Kanal Açma Makinesi, Ridgid Elektrikli Su Jeti ve Ridgid Su Jeti olmak üzere bir çok kanal açma makinesi çeşitlerini hemen inceleyebilirsiniz. 


Kanal açma makinelerini tercih ederken iş sahasında hayatınızı kolaylaştıracak ağırlıkta olmasına önem gösterebilirsiniz. Seçeceğiniz kanal açma makinesinin ağırlığı kadar taşıdığı donanım da dikkatinizden kaçmaması gereken bir durumdur; gücü, hafif hortumu, kullanıcı dostu olması, manevra kabiliyeti, titreşim özelliği, hızlı marş sistemi bir kanal açma makinesinde göz önünde bulundurmanız gereken özelliklerdir. Kanal açma makineleri hızla gelişen teknoloji ile doğru orantılı ilerlemektedir. İşte bu nedenle son model bir kanal açma makinesi tercih etmeniz hızınızı da son sürate ulaştıracaktır. Teknik donanımı yüksek, hızlı ayar sistemine sahip bir kanal açma makinesi hayatınızı kolaylaştıracak ve en yakın dostlarınızdan biri olacaktır. Kullanım amacı ve kullanım alanına göre Ridgid marka bir kanal açma makinesinin güçlü duruşu sizin de gücünüze güç katacaktır. İnşaat ve yapı sektöründe uzun ömürlü bir birliktelik için Ridgid Kanal Açma Makinesinin gösterdiği hızlı performans ve çalışma azmi yeterlidir. 

Beton ya da tuğla gibi tozlanmaya çok müsait bir alanda çalışıyorsanız tozlanma önleyici kanal açma makinelerini tercih etmeniz sizin için çok daha doğru olacaktır. Size hız ve zaman kazandıran kanal açma makineleri yalnızca beton ya da tuğlayı delmenizde işe yaramaz; kesme işlemlerinizi de sizi yormadan yapar. Genellikle inşaat başlamadan ısıtma sistemi ve su borusu döşemede kullanılır. Kullanım alanınıza göre kanal açma makinenizi watt gücüne göre tercih edebilirsiniz. Çünkü tuğla zemin ya da beton zeminde uygulayacağınız güç arasında fark vardır. Henüz inşaatı tamamlanmamış yapılarda su borusu, elektrik tesisatı ya da kablo döşemeniz gerektiğinde kullanılacak boru ve kabloların beton ya da tuğla zemin içerisinde yerleşmesi için yuvalara ihtiyaç duyarsınız. Bu yuvaları açmak için yine bir kanal açma makinesine gereksinim duyarsınız. Açacağınız bu yuvaların çapları da birbirinden farklılık göstereceği için kanal açma makinelerindeki kesme boyutu milimleri devreye girecektir. Bu milimler de kanal açma makinelerinde ayrışmaya neden olmaktadır. Bu nedenle bir kanal açma makinesi seçerken milim hesabı yapmalı ve kendi işinize uygun bir model/marka tercih etmelisiniz. Eğer zamandan tasarruf etmek istiyorsanız kendi kendine boşaltım yapan bir model size daha uygun olacaktır. Ayrıca beton bir zeminde delme ve kesme işlemi yapacaksanız mutlaka tozlanmayı engelleyen bir model seçmelisiniz. 

SismikMarket.com sitemiz üzerinden satın alabileceğiniz Kanal Açma Makinelerinden Ridgid Elektrikli Su Jeti KJ-1590 II, son derece esnek olmak özelliğiyle birlikte size hafif bir hortum sunar. Çamur, sabun ve yağ tıkanıklıklarını güçlü bir şekilde fırçalayarak açar ve tüm kirleri uzaklaştırır. Ridgid Elektrikli Su Jeti’ni incelemek için lütfen tıklayın. https://www.sismikmarket.com/urun/ridgid-elektrikli-su-jeti-kj-1590-ii

SismikMarket.com internet sitemizden güvenli ve hızlı bir şekilde kendi çalışma alanınıza uygun bir Ridgid Kanal Temizleme Makinesi satın almak için lütfen tıklayın: 


 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.