Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası
Kargo
TL üzeri siparişlerde KARGO ÜCRETSİZ
Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı / Banka Kartı
Havale / EFT
Garanti Pay
Kapıda Ödeme
İstanbul’da 15.000 TL ve üstü, Kocaeli ve Tekirdağ’da 30.000 TL ve üstü siparişlerinizde Kapıda Ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsizdir.
Puan Sistemi
Üye olun, anında 250 TL değerinde puan kazanın. Ürünlere yorum yapın, yorum başına 5 TL puan kazanın.
Ana Sayfa
Kategoriler
Sepetim
Siparişlerim
Hesabım

Ve karşınızda Bosch GTC 600 Termal Kamera

Isıyı görünebilir kılan tek sistem termal kamerada mevcuttur. Bir görüntüleme biçimi olarak termal kameralar gözle görülemeyen IR enerjiyi, yani ısıyı, renkler ve şekillerin yardımıyla görünür kılar.
21-12-2021
Dakika
Ve karşınızda Bosch GTC 600 Termal Kamera

Bir yaz günü önümüzde çarşaf gibi uzanan denizi, denizin içinde yüzen balıkları ve yosunları görebiliriz. Ayağımızın altındaki çimenleri görebiliriz. Bir yaz günü çevremizi saran mutluluğun yansımasını gülen yüzlerde, bir çocuğun kahkahasında, hatta külahından kurtulup yere düşen bir dondurmanın yerde bıraktığı rengarenk izde görebiliriz. Bir yaz günü göremeyeceğimiz tek şey güneşin sıcaklığı olabilir. Belki alnımızdan akan terde ya da sürekli yükselen termometrede ısıyı hissedebilir ya da tahmin edebiliriz ama asla göremeyiz. Isıyı görünebilir kılan tek sistem termal kamerada mevcuttur. Bir görüntüleme biçimi olarak termal kameralar gözle görülemeyen IR enerjiyi, yani ısıyı, renkler ve şekillerin yardımıyla görünür kılar. Çoğunlukla güvenlik önlemi olarak karşımıza çıkan termal kameralar hem bizim gibi yapı ve inşaat sektöründe hem de askeri alanda sıklıkla kullanılır. İşin ilginç tarafı korku filmlerinde de termal kameralarla sık sık karşılaşırız. Bir grup yetkili hayaletlerin istilasına uğradığı inanılan çok eski bir köşke girer ve tozlu bir masanın üstüne ekipmanlarını kurarlar. Bu ekipmanların baş rolünü elbette termal kamera üstlenir. Bir noktaya sabitlenen termal kameranın önünden geçen hayaletin enerjisini yani ısısını termal kameranın hassas sensörleri yakalar. Bir hayaletin bile ısısını saptayacak kadar gelişmiş termal kameraların üstadı ise Bosch GTC 600 Termal Kameradan başkası değildir. Üstelik Bosch GTC 600 Termal Kamera online olarak ilk defa SismikMarket.com sitemizde satışta! Elektrik panolarında aşırı ısınan parçaları, binaların ısı yalıtım sistemini görmek için de kullanılan termal kameraların şu an piyasadaki en yeni sürümü olan Bosch GTC 600 Termal Kamerayı gelin birlikte keşfedelim.
 
 
Yeni termal kameramız Bosch GTC 600 Termal Kamera stoklarımıza girdi. Bosch GTC 600 Termal Kamera’daki başlıca yenilikleri sıralamak gerekirse; termal görüntülerin daha net alınması için yüksek ekran çözünürlüğü, genişletilmiş ölçüm aralığı, görseller üzerine sesli not kaydetme özelliği. Bosch GTC 600 Termal Kamera akıllı dokümantasyon sayesinde sıcaklık farklarının ayrıntılı görselleştirilmesini sağlar. Çok hassas bir yaradılışı vardır; 49.152 ısı noktası ile en düşük sıcaklık farklarını görüntüler. Sadece tek bir tıklama ile birçok fonksiyonun anlaşılır ve hızlı kullanımına ön ayak olur. Farklı ortamlar için -20 ile +600 derece arasında genişletilmiş ölçüm aralığı sunar. Bosch GTC 600 Termal Kamera benzer nesnelerin birbiriyle karşılaştırılabilmesi için renk skalasını sabitler. Kullanıcı dostu bir ürün olan Bosch GTC 600 Termal Kamera size daha önce yaptığınız tüm çalışmaları sesli not özelliği sayesinde hatırlatır. Sesli not sayesinde doğrudan yerinde hızlı bir dokümantasyonu önünüze serer. Bosch GTC 600 Termal Kamera geleceğin teknolojisini bugüne taşır! Wi-Fi aracılığıyla doğrudan ilgili Bosch Thermal aplikasyonuna veri aktarımını gerçekleştirir. Sorunsuz iş akışları için kolay veri paylaşımı için her gün kendini geliştirir. Doğru malzemeyi hızlı bir şekilde seçmek için önceden ayarlanmış emisyon dereceleriyle iş sahasındaki hayatınızı kolaylaştırır. IP54’e uygun koruma sayesinde her türlü hava koşulunda hassas ölçüm sonuçları sunar. Geleneksel el sanatlarından tarım işlerine kadar geniş bir uygulama yelpazesiyle karşınızdadır. Bosch GTC 600 Termal Kamera akıllı dokümantasyon ile sıcaklık farklarını detaylı bir biçimde karşınıza çıkarır ve iş hayatınızı yalınlaştırır.
 
Hayatımıza henüz girmesine rağmen büyük bir açığı dolduran Bosch GTC 600 Termal Kamera sorunlarınızı çözmek için tasarlanmıştır. Birkaç pazaryerindeki cep yakan fiyatlı seçenekleri dışında ilk defa online platformda SismikMarket.com’da satın alabileceğiniz Bosch GTC 600 Termal Kamera yine SismikMarket.com güvencesiyle kapınıza kadar ulaştırılmaktadır.

Android 6.0 ve üzeri sürümlü akıllı telefonlar, Android 6.0 ve üzeri sürümlü tabletlerin yanı sıra iPad, İOS 11 veya üzeri, iPhone iOS 11 veya üzeri cihazları destekleyen Bosch GTC 600 Termal Kamera, jpeg dosyasını açar. 600 resim hafızası ve 6 saat çalışma kapasitesine sahip Bosch GTC 600 Termal Kamera dış mekanda olsanız dahi sıcaklık değişikliklerini hızlı ve basit bir şekilde bulur. Bosch GTC 600 Termal Kamera yalıtım sorunlarını ve istenmeyen sıcak ya da soğuk noktaları saptama konusunda biçilmiş kaftandır.

Bosch GTC 600 Termal Kamerayı bugün satın almak için hemen bağlantıya tıklayın! 
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.